Kleuterdans en Musical gaan starten maandag 29 mei!

Vanaf maandag 29 mei gaan de eerste twee danscursussen al starten! Na een succesvolle open dag stromen de aanmeldingen binnen. Er beginnen 2 curssusen: Kleuterdans en Musical. Docente is Soazic Reek.

Kleuterdans is altijd aan de hand van een thema en staat de komende periode in het teken van het Sprookjesbos. Tijd is op maandag van 15:45 – 16:45.

Musical (7-12 jaar) zal de komende tijd in het teken staan van The Wiz! en wordt afgesloten met een leuke presentatie aan de ouders.  Tijd is op maandag van 16:45 – 17:45.

De kosten zijn €36 voor 6 lessen. Aanmelden kan via deze website of via info@mydancestudio.nl .

 

Inschrijven voor het nieuwe cursusjaar

Vanaf nu kun je alvast inschrijven voor het nieuwe cursusjaar om zeker te zijn van een plekje bij de muzieklessen of danslessen. Na een drukbezochte open dag 14 mei jl, zijn de eerste inschrijvingen inmiddels alweer binnen!

Dus heb je interesse in muziek of dans, schrijf je dan nu in via deze website!

Open dag 14 mei 2017 van 10:00 – 12:00

Op 14 mei aanstaande organiseren we een open dag voor iedereen die interesse heeft om een instrument te gaan bespelen, zanglessen te gaan volgen of misschien zelfs wel danslessen te gaan volgen! Kom kennismaken met de docenten, het gebouw en probeer de instrumenten uit! Heb je de flyer van Cvmb ? Dan kun je gratis een proefles volgen! Tot 14 mei!

Binnenkort danslessen bij CvMB Boekel!

Vanaf het nieuwe seizoen 2017-2018 zullen erbij bij CvMB ook danslessen gegeven worden door Soazic Reek. Deze danslessen zullen voor zowel kinderen als volwassenen zijn. Check alvast eens www.mydancestudio.nl en kom op de open dag (14 mei 2017 vanaf 10:00) langs om een workshop te volgen!

Impressies concert leerlingen 18 december 2016

Het leerlingenconcert van 18 december 2016 in theater De Horst was wederom een groot succes! Het programma was zeer gevarieerd en aangenaam om naar te luisteren: van klassieke muziek naar popmuziek en van popmuziek naar zelfs rockmuziek! Namens CvMB willen wij graag iedereen nogmaals complimenteren met zijn of haar prestatie en kijken we alweer uit naar het volgende leerlingenconcert! 

Op onze facebook pagina kunt u al enige fragmenten zien en horen. Af en toe zullen er nieuwe video’s en foto’s verschijnen.