Tijdelijk geen zanglessen

Bij CVMB zijn op dit moment geen zanglessen mogelijk. De huidige docente is gestopt met het geven van zanglessen. We zijn op zoek naar een goede docent die de leerlingen gaat overnemen! Heb je een inschrijving of proefles aangevraagd voor zangles? Dan mailen we je terug zodra we een nieuwe docent hebben gevonden!

Inschrijven seizoen 2019-2020

Afgelopen tijd zijn er bij CVMB veel proeflessen piano, gitaar en drum aangevraagd. Wil je graag na de grote vakantie een instrument gaan bespelen, vraag dan nu nog een proefles aan. Vanaf 5 juli is het vakantie en zijn de deuren van CVMB 6 weken gesloten, maar is de website gewoon beschikbaar om in te schrijven!

Eindejaarsconcert 3 juli

Op woensdagavond 3 juli zal er een eindejaarsconcert plaatsvinden door leerlingen van het CVMB op de Mouthoeve. Het concert begint vanaf 19:00. Er zullen gitaar en piano optredens te horen zijn van beginnende muzikanten maar ook van gevorderde spelers! 

Verhuizing naar de Mouthoeve

Vanaf maart 2018 zijn we verhuisd van het St. Janplein in Boekel naar de prachtige Mouthoeve. Een nieuwe locatie met hele toffe ruimtes! Er worden lessen gegeven op drums, zang, gitaar & piano. Ook worden er dans- en yogalessen gegeven aan kinderen en volwassenen. Heb je een afspraak voor een proefles of kom je gewoon eens kijken? Wij zijn hier te vinden: