Sjors Creatief lessen

Afgelopen week zijn er heel veel jonge kinderen op zang- en gitaarles geweest om eens kennis te maken met het instrument. Wat een enthousiasme hebben we gezien!! Een heel erg goed initiatief van Sjors 🙂 ! Aankomende weken gaan de eerste leerlingen al  starten met het volgen van muziekles. Wij kijken ernaar uit!

Verhuizing naar de Mouthoeve

Vanaf maart 2018 zijn we verhuisd van het St. Janplein in Boekel naar de prachtige Mouthoeve. Een nieuwe locatie met hele toffe ruimtes! Er worden lessen gegeven op drums, zang, gitaar & piano. Ook worden er dans- en yogalessen gegeven aan kinderen en volwassenen. Heb je een afspraak voor een proefles of kom je gewoon eens kijken? Wij zijn hier te vinden:

Impressies concert leerlingen 18 december 2016

Het leerlingenconcert van 18 december 2016 in theater De Horst was wederom een groot succes! Het programma was zeer gevarieerd en aangenaam om naar te luisteren: van klassieke muziek naar popmuziek en van popmuziek naar zelfs rockmuziek! Namens CvMB willen wij graag iedereen nogmaals complimenteren met zijn of haar prestatie en kijken we alweer uit naar het volgende leerlingenconcert! 

Op onze facebook pagina kunt u al enige fragmenten zien en horen. Af en toe zullen er nieuwe video’s en foto’s verschijnen.