Voor wie?

In principe voor iedereen; van jong tot oud, van absolute beginner tot vergevorderde.

Het is wel van belang je te realiseren dat het resultaat van de lessen voor een groot deel afhangt van hoe er thuis geoefend wordt.

Omdat thuis oefenen zo belangrijk is, wordt dit tijdens de lessen uitvoerig voorbereid. Wie regelmatig oefent (beginners ongeveer 15-20 minuten per dag), bemerkt al snel een steeds grotere vertrouwdheid met het instrument. Dit stelt je in staat om telkens weer nieuwe muziek te leren spelen, en zo blijft oefenen leuk en interessant!

“Iedereen kan zingen”. Dat is een zin die je wel eens voorbij hoort komen. En daarin schuilt een grote waarheid. Zingen is namelijk voor alle niveaus en leeftijden. De zanglessen verschillen daarom ook van de instrumentlessen. Iedereen heeft een stem en daarmee kunnen we direct aan de slag! Het is dus mogelijk voor zowel beginners als gevorderden om zanglessen te volgen.

Eindejaarsrapport

Elke cursist van Centrum voor Muziekeducatie Boekel krijgt aan het eind van het cursusjaar een rapport. Hierin staat een beoordeling van het afgelopen cursusjaar. Zowel pluspunten als aandachtspunten worden in dit rapport opgeschreven.

Examens

Bij Centrum voor Muziekeducatie Boekel kan de cursist er ook voor kiezen om examens te spelen. Dit kan vanaf niveau A1, vervolgens A2-B-C-D en E. Een jury zal samen bepalen of de cursist slaagt, ofwel een herexamen moet doen.

Leerlingenconcert

Elk jaar vinden er minstens 2 grote leerlingenconcerten plaats. Voor elke leerling is er de mogelijkheid om zichzelf tijdens dit concert te laten zien! Een ideaal moment dus om te laten zien waarvoor er elke dag geoefend wordt. 


Proefles aanvragen Inschrijven